Interactief Mission Statement

Klik op de links in de tekst en stel zelf het jou best passende mission statement samen.

Zodan maakt huisstijlen voor gerenommeerde bedrijven.

Onze klanten vragen ons om hun visie te vertalen naar effectieve communicatievormen. Daarbij gebruiken we onze visie op het gebied van vorm.

We onderscheiden ons door persoonlijke aanpak en door onze klanten te ondersteunen. Hierbij is samenwerking de sleutel.

Ervaring uit eerdere trajecten gebruiken we om een project op tijd te realiseren.

Inspiratiebronnen voor ons werk zijn muziek, wat ons drijft is onze omgeving.


Het bovenstaande is natuurlijk allemaal ergens best waar, maar als je dit statement in een ‘officiele’ versie nodig hebt voor je directeur dan kan dat ook.

Meer weten? Vertel het ons!

Werkwijze

U vraagt, wij draaien. Soms linksom, soms rechtsom en heel soms een klein beetje door. Een uitstekende remedie tegen die laatstgenoemde werkwijze is een projectmatige aanpak. Voorbereiding, ontwerp, realisatie, tests; gedurende het hele traject zorgen we ervoor dat alle betrokken partijen precies weten wat ze aan elkaar hebben.

Voorafgaand aan ieder project benoemen we de te gebruiken methoden en technieken, en brengen we taken en verantwoordelijkheden in beeld. Afhankelijk van het gevraagde, stippen we vervolgens ook nog kreten aan als templates, sjablonen en draadmodellen.
Nu we er zo eens bij stilstaan … onze werkwijze bevat behoorlijk wat terminologie … maar ja, je hebt er dan ook géén omkijken meer naar als we eenmaal aan de slag zijn.

Een meer gedetailleerde beschrijving van onze aanpak vind je hier, voor een mondelinge toelichting kun je altijd contact opnemen

een schets van de procesomgeving van de Zodan werkwijze

Partners

Om Zodans betrokkenheid, passie, snelheid en kwaliteit te waarborgen, onderwerpen wij onze tekst-, druk-, hosting-, en andere partners aan een serie rücksichtlose persoonlijkheids-, professionaliteits-, duur- en andersoortige, hardcore testen. Die páár bureaus die het uiteindelijk weten te schoppen tot deze pagina, verdienen het dan ook om hier vermeld te worden. Hulde! (En nog excuses voor die ene fake deadlinetest … maar goed je kent onze klanten en hun projecten inmiddels.)

Interesse om met ons samen te werken? Kijk even hier