Deze website is -hoe kan het ook anders- gebrouwen in eigen keuken.

Enkele teksten zijn van de meesterhand van Auteuritair Tekstproduceur Thimoté (deels gebaseerd op onze krabbels en aantekeningen), de rest hebben wij er zelf bij getikt.

De foto’s zijn gemaakt door Jeroen en Zodan, een enkel oud kiekje nog door Monique.

De site is gebouwd in WordPress en maakt veelvuldig gebruik van JavaScript (vooral JQuery) , dus als je een stresskip bent en JavaScript uit hebt staan is deze site lang niet zo leuk.
Hier en daar wordt een cookie gezet – deze bevat geen persoonsgegevens en wordt slechts gebruikt om het gebruik van de site gemakkelijker te maken.

Lees meer over enig voorbehoud in de proclaimer hieronder en stel je gerust als het gaat over je privé-gegevens in het privacy statement.

PROclaimer

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. Mocht je desondanks onjuistheden tegenkomen, mocht je auteursrecht worden geschonden of voel je je op een andere wijze gekrenkt of onjuist aangesproken, neem dan contact met ons op.

Het is niet toegestaan om informatie afkomstig van zodan.nl zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiëren en/of te verspreiden in welke vorm dan ook.

Aan de informatie op deze site kunnen op geen enkele wijze rechten ontleend worden.
Ook zijn we niet op geen enkele wijze aansprakelijk voor de informatie op sites van derden waarnaar op deze site wordt verwezen.

Privacy

Persoonsgegevens die je op deze site verstrekt kunnen door ons voor eigen marketingdoeleinden gebruikt worden. Deze gegevens zullen echter nooit verkocht of doorgegeven worden aan derden. Je hebt bij wet het recht om op elk moment inzage en correctie van je gegevens te eisen. Je kunt je tevens verzetten tegen het gebruik van je persoonsgegevens voor marketingdoeleinden. Laat het ons weten. Een uitgebreide verklaring rondom de verwerking van persoonsgegevens vind je in onze Privacy verklaring.

Oh ja, wij gebruiken Google Analytics (hun voorwaarden staan hier) voor het verzamelen van anonieme gegevens over het gebruik van onze website. Dan weet je dat.