WIE DAN?

Over Zodan

Zodan vertaalt ideeën naar concepten en praktische ontwerpen. Zo geven we vorm aan communicatie. Met onderscheidend grafisch werk voor print. En functionele vormgeving voor digitale media.

Noem ons een fullservice ontwerpbureau. Of zie Zodan als een studio voor op zichzelfstaande uitingen. Aan ons refereren als die betrokken jongens / vriendelijke vrienden / blije gasten die mooie dingen maken mag natuurlijk ook.

Van concept tot huisstijl. Van website of mobile app tot magazine, advertentie of poster. Voor ons is het misschien maar een kleine stap; voor uw doelgroep zijn het vaak eye-openers. Omdat Zodan graag verrast. Júist door een creatief solide visie op ontwerp. Voor een altijd even betrouwbaar als ʇɥɔɐʍɹǝʌuo resultaat.

Lees meer over identity, drukwerk, webdesign, websites en apps.

Of bekijk ons portfolio.

Wie is wie?

Yeah

Schuif de stukjes net zo lang tot ze in de juiste volgorde liggen (je kunt een stukje verschuiven door er op te klikken (mits er een leeg vakje naast zit)).

Hoe moeilijk wil je het hebben?

Onze opdrachtgevers

Vaak gestelde vraag: “wie zijn jullie klanten”? Onze klantenlijst is behoorlijk divers. We werken voor multinationals, overheid en semi-overheid, mkb en kleine zelfstandigen. In verschillende branches.

Bekijk ons portfolio om een indruk te krijgen van ons werk, speel met deze fruitmachine om nog meer klanten voorbij te zien komen.

Score: