Drukwerk

Drukwerk is ook multi-media!

Oké, dat huisstijldrukwerk met briefpapier en visitekaartje is geleverd. De makkelijk vindbare, snelle, gebruikersvriendelijke website is een feit. En met Twitter, Facebook, LinkedIn, Google Plus en al die andere sociale netwerken loopt het ook gesmeerd. Who needs print?

Toch is de tastbaarheid van drukwerk niet te evenaren. Je kunt het voelen, ruiken en gedrukte tekst leest lekkerder weg dan letters op een beeldscherm. Papier is bovendien geduldig. Je hoeft het niet op te starten*. En – wie had vijftien jaar geleden gedacht dat we dit zouden zeggen – met origineel drukwerk spring je er tegenwoordig nét een beetje meer uit.

Ter geruststelling: in de wereld van drukpersen en rasterpunten gaan de ontwikkelingen op het gebied van papiersoorten, inkttypen en stansmessen minstens zo snel als online. De mogelijkheden zijn groter dan ooit. Denk alleen al aan de combinatie van Augmented Reality en print.

Onnodig te zeggen dat Zodan dus ook dol is op flyers, brochures, magazines, boeken, kaarten, posters… en… en… en…

* Drukwerk hoef je overigens ook niet af te sluiten! Je kunt het verfrommelen tot een propje en dan van een afstandje in een prullenbak proberen te gooien; je kunt het handmatig verscheuren; volautomatisch shredden; vliegtuigjes van vouwen; inlijsten; archiveren; in je broekzak stoppen; meenemen op vakantie; uitdelen; de gedrukte coupon invullen en opsturen; erop krassen.

Wedden dat we tenminste nog honderd praktische(re) toepassingen kunnen bedenken? Bel 06.4017 2579 of mail drukwerkisookmultimedia@zodan.nl.