Een fraai plaatje bij Mondial Movers – MoBis

Mondial Movers – MoBis

Noemde iemand de verhuissector stoffig? Of saai? Mondial Movers is zo’n klant waar we trots op zijn. Niet alleen op het gebied van duurzaamheid en personeelsbeleid is Mondial Movers koploper (we noemen terloops twee keer de Kristalprijs voor Beste MKB-bedrijf), het bedrijf is ook is ook de innovator van de verhuisbranche.

Zo waren ze de bedenker van de verhuisapp, waarmee je de taxatie van je verhuizing zelf kan doen (jaja, daar had Zodan vanzelfsprekend ook de hand in), maar waren ze jaren geleden al de eerste verhuizer die bedrijven en organisaties zelf hun eigen opslagbeheer lieten doen: MoBis. Inmiddels een begrip in verhuisland. Door de flexibiliteit waarmee het ingezet kan worden, de uitgebreide rechtengroepen, eigen voorraad voor verschillende units of afdelingen van een organisatie, de mobiele order-pick, het werken met voorinslagen, en zo nog een hele bak functies en opties.

Die applicatie heeft met het 12-jarig bestaan een nieuw jasje gekregen. En talloze nieuwe functionaliteiten. Nog gebruiksvriendelijker, nog sneller, nog beter, nog MoBisser. Noem het een webwinkel voor je eigen spullen in opslag, noem het een warehouse management systeem – MoBis is het perfecte systeem voor circulaire economie. En het ziet er vanzelfsprekend geweldig uit.

Enkele voorbeelden (1)