F.A.Q.

Veelgestelde vragen

De veelgestelde vragen.
Vragen mag altijd, trouwens.

 

 1. 1. Ik zie behoorlijk wat grote namen tussen jullie klanten, maar ik heb een klein bedrijfje. Kunnen jullie dan ook iets voor mij betekenen?

  Jazeker. Ook met een klein budget kan je bij ons terecht. Vanzelfsprekend maken we dan andere keuzes dan wanneer je een belachelijk diepe buidel hebt, maar samen kunnen we ongetwijfeld leuke dingen bedenken. Overigens hebben we een zwak voor start-ups, kleine ondernemingen die met passie aan een nieuw avontuur beginnen.

 2. 2. Ik wil een WordPress website. Kan dat?

  Bij voorkeur bouwen wij websites in WordPress. Het is niet voor niets het meestgebruikte open-source CMS. Het is gebruiksvriendelijk, wordt door een enorme community ondersteund met plugins en themes en door de flexibiliteit zeer breed inzetbaar. Maar ook voor andere systemen kun je bij ons terecht :-).

 3. 3. Moetdatkoste? Een logohuisstijlwebsiteapp?

  Goede vraag, maar helaas niet zo eenvoudig te beantwoorden. We zouden graag willen schermen met vaste standaard laagste prijzen of zoiets. Zo werkt het helaas niet. We willen toch echt eerst met je in gesprek om te horen wat je wenst, waar je ambities liggen en hoe we daar iets geweldigs van kunnen maken. En geen enkel project is hetzelfde, echt niet. Gelukkig maar.

 4. 4. Kan ik via jullie ook een domeinnaam registreren en hosting regelen?

  Ja hoor.

  Je kunt een nieuwe domeinnaam registreren, of een bestaande verhuizen.

  Met hosting, zonder hosting, of alleen met e-mailmogelijkheden of wat je maar wil.

 5. 5. Kan ik bij jullie terecht voor een deel van een traject, bijvoorbeeld alleen het meedenken of alleen het interactiemodel of alleen de bouw?

  Dat kan. Bij voorkeur zijn we bij het hele traject betrokken en denken we mee van de eerste strategische oriëntatie tot de laatste c(h)ampagne. Mocht je echter ons enthousiasme nodig hebben voor een deeltraject, schroom niet en vraag het ons gewoon.

 6. 6. Hebben jullie een stage- of opleidingsplek voor me?

  Hm. Je moet van heel goeden huize komen wil je dat aandurven, maar vooruit.

  Stuur ons je bewijs van kunde met een vleiend begeleidend schrijven en wie weet kunnen we elkaar van dienst zijn.

Een andere vraag? Stel em!

FAQ Formulier (#5)